Сертификат
travizaporoja@gmail.com travizap.manager@gmail.com
tutunikvasiliy
+38 (061) 228-05-01 +38 (067) 610-69-12 (13)
  • vk
  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • YouTube

Плоди

УВАГА! З 01.02.2016 р на сайті можна оформити лише оптові покупки. Всі роздрібні замовлення прийматимуться через інтернет-магазин лікарських трав "Фітоскрінька".

Аронія, плоди
  • Аронія, плоди

Застосування: плоди аронії - свіжі і сухі рекомендують при гіпертонії I-II стадій, атеросклерозі, геморагічних діатезах, тиреотоксикозі, капилляротоксикозі, кровотечах різного походження, як полівітамінний засіб, при цукровому діабеті, опроміненні, гломерулонефритах, порушеннях, що виникли через застосування коагулянтів, при алергічних станах. Сік сприяє зміцненню стінок кровоносних судин. Ягоди і сік черноплодки при шлункових захворюваннях активізують дію шлункового соку і підвищують кислотність, тому вони рекомендовані при гастриті зі зниженою кислотністю. Так як ягоди аронії багаті йодом, їх рекомендують при променевій хворобі і при хворобах щитовидної залози (в терапії базедової хвороби і тиреотоксикозу). Під впливом соку і плодів чорноплідної горобини знижується емоційна неврівноваженість, врівноважуються процеси гальмування і збудження в головному мозку. Аронія допомагає знизити холестерин в крові, стабілізувати артеріальний тиск, зміцнити стінки кровоносних судин і поліпшити їх еластичність і пружність. При вживанні аронії чорноплідної стабілізується функціонування ендокринної системи, спостерігається поліпшення імунітету.

Спосіб приготування: загальнозміцнюючий відвар плодів горобини чорноплідної: 20 гр. сухих плодів аронії залити 200 мл. окропу, тримати 10 хв. на слабкому вогні. Зняти, настояти близько 20 хв., Процідити і віджати. Пити відвар 3-4 р. в день по 0,5 ст.

Протипоказання: плоди аронії чорноплідної протипоказані при підвищеному згортанні крові, підвищеній кислотності шлункового соку, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки. Чи не рекомендують її вживати при зниженому кров'яному тиску.

З питань оптових закупок звертатися до відділу продажів:
+38 (067) 993-64-54, +38 (067) 610-69-12, +38 (067) 610-69-13
travizaporoja@gmail.com
travizap@mail.ru
travizap.manager@gmail.com

Роздрібні покупки - інтернет-магазин "Фітоскринька": +38 (067) 610-69-14, fitoskrynka@ukr.net

Глід, плоди
  • Глід, плоди

Застосування: глід не токсичний і його можна застосовувати тривалий час, правда дозування все ж треба дотримуватися. Глід діє як судинорозширювальний, спазмолітичний засіб, посилює кровопостачання серця і головного мозку, має слабку сечогінну дію, знижує вміст холестерину в крові, знижує проникність стінок судин і капілярів. Настій квітів і плодів покращує сон, загальний стан організму і роботу серця. Рослина застосовується при вадах серця, знімає спазми судин, використовується в відновлювальному періоді після важкої хвороби. Лікарі-гомеопати називають глід ліками для старого серця, він зміцнює серцевий м'яз, знімає серцеві болі і інші симптоми, пов'язані із захворюванням серця, а німці називають його - хлібом для серця. Плоди і квіти використовуються при набряках, підвищеній функції щитовидної залози, епілепсії, алергічних захворюваннях, ожирінні, ревматизмі. Глід дуже корисний при цукровому діабеті, він здатний регулювати рівень цукру в крові, а також ефективний при гастриті. У плодах глоду знаходиться багато вітаміну С і інших корисних речовин, його використовують при зниженні імунітету. Він благотворно впливає на роботу головного мозку, з'являється ясність думки, поліпшується пам'ять. У тибетській медицині глід використовують як жовчогінний засіб, при хворобах печінки і жовчовивідних шляхів.

Спосіб приготування: 1 столову ложку плодів заварити в 1 склянці окропу, в термосі, настоювати 2-3 години, потім процідити. Приймати по 2-3 столові ложки 3-4 рази на день до їди.

Протипоказання: непомірне вживання, великі дози, можуть викликати нудоту, блювоту, запаморочення, порушення ритму серцевих скорочень, це шкідливо особливо людям з пороком серця. Лікування глодом протипоказано при зниженому тиску (гіпотонії), індивідуальної непереносимості. Під час вагітності та годування груддю також треба приймати глід з особливою обережністю.

З питань оптових закупок звертатися до відділу продажів:
+38 (067) 993-64-54, +38 (067) 610-69-12, +38 (067) 610-69-13
travizaporoja@gmail.com
travizap@mail.ru
travizap.manager@gmail.com

Роздрібні покупки - інтернет-магазин "Фітоскринька": +38 (067) 610-69-14, fitoskrynka@ukr.net

Розторопша, плоди
  • Розторопша, плоди

Застосування: в результаті досліджень і експериментів були доведені захисні дії розторопші при хронічному отруєнні хлоркою, висока ефективність при жировій дистрофії печінки, при гепатитах і цирозі печінки, викликаних алкоголем, ліками, токсинами, радіацією. На даний момент розторопша плямиста широко застосовується при харчових отруєннях, хронічній інтоксикації (алкогольній, наркотичній, хімічній), при токсикозах у вагітних, при придбаних імунодефіцитах і СНІД, цукровому діабеті, ожирінні, при зниженні зору, для зниження ризику серцево-судинних захворювань, при варикозі, для профілактики інфарктів, інсультів та ін. Її застосовують також для очищення печінки, крові і всього організму від токсинів, радіації, після проходження курсу хіміотерапії або променевої терапії.

Спосіб приготування: 2 ст. ложки подрібнених насінин залити 0,5 л. окропу і настояти на ніч. Приймати по 3/4 склянки 3 рази на день.

Протипоказання: як таких протипоказань при прийомі розторопші не зафіксовано. Але під час лікування, деякий час, можуть виникнути невеликі болі в області печінки, особливо якщо раніше ви її не приймали і організм до неї не звик. При наявності каменів в жовчному міхурі або проходах, слід починати з малих доз, а краще лікування проводити під наглядом лікаря. Також розходяться думки фахівців з приводу прийому її вагітним жінкам.

З питань оптових закупок звертатися до відділу продажів:
+38 (067) 993-64-54, +38 (067) 610-69-12, +38 (067) 610-69-13
travizaporoja@gmail.com
travizap@mail.ru
travizap.manager@gmail.com

Роздрібні покупки - інтернет-магазин "Фітоскринька": +38 (067) 610-69-14, fitoskrynka@ukr.net

Шипшина, плоди
  • Шипшина, плоди

Застосування: шипшина, перш за все велике джерело вітамінів: це вітамін С (до 4800 мг%), вітаміни В2, Р, К, Е, каротин, рибофлавін. У рослинному світі плоди шипшини мають найвищу вітамінну активність. Крім вітамінів в плодах шипшини є солі калію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, лимонна і яблучна кислоти, цукри, фітонциди, ефірні олії, дубильні речовини. У вітамінної промисловості шипшину використовують для отримання препаратів, багатих на вітамін С, таких як аскорбінова кислота, галаскорбін, сироп шипшини, холосас. Холосас - це сироп, приготовлений на згущеному водному екстракті плодів шипшини, який призначають при холециститі, гепатиті, по 1 чайній ложці 2-3 рази на день. Застосовується також шипшина як протизапальний засіб при опіках і тріщинах.

Спосіб приготування: 1 столову ложку плодів подрібнюють, щоб частинки були не більше 0,5 мм, в емальованому посуді заварюють 2 склянками окропу, накривають кришкою і на киплячій водяній бані витримують 15 хвилин. Потім знімають і ще настоюють 30 хв. Процідивши настій, приймають по 0,5 склянки 2 рази на день, перед їжею. Дітям дозу треба зменшити вдвічі і подсолодіть.

Протипоказання: протипоказаний при підвищеній чутливості до препаратів з шипшини, людям схильним до тромбоутворення і тромбофлебіту, не варто приймати шипшину в великих кількостях сердечникам, особливо при ендокардиті, а також при індивідуальній непереносимості. Екстракт з цукровим сиропом не можна приймати діабетикам. Обережно треба поставитися до вживання шипшини людям з гастритом (при підвищеній кислотності), і тим більше з виразковою хворобою.

З питань оптових закупок звертатися до відділу продажів:
+38 (067) 993-64-54, +38 (067) 610-69-12, +38 (067) 610-69-13
travizaporoja@gmail.com
travizap@mail.ru
travizap.manager@gmail.com

Роздрібні покупки - інтернет-магазин "Фітоскринька": +38 (067) 610-69-14, fitoskrynka@ukr.net